Byta karriär och leva på sin dröm

Jag får väldigt ofta DM från följare som berättar att de blir inspirerade av min resa och att de själva står inför samma resa. TACK för att ni delar med er. Att ta steget att byta karriär är stort. Att starta eget och leva på sin dröm är läskigt. Ångrar jag mig? Nej. Önskar nästan att jag hade vågat tidigare.

Sätt en tidsram
Jag gav min dröm ett år – från det att jag startade bolaget (pluggade under min föräldraledighet året innan) Ansökte om starta eget-bidrag och bestämde mig för att leva knapert och inte ta andra konsultjobb under tiden som tog kraft och energi. Utan det bidraget hade det inte varit möjligt. Under det året fokuserade jag på att bygga mitt varumärke, hitta min stil och ritteknik, paketera tjänster och hemsida, jobba med sociala medier, få in jobb, LEVERERA genomarbetade ritningar och nå rätt målgrupp. Målet var och är att varje kund ska bli nöjd med mina tjänster. Mer än nöjd.

Tro på dig själv
Att hitta rätt tillfälle, försöka time:a när livet är i balans och harmoni, går inte. Den tiden kommer aldrig infinna sig. Jag startade bolag mitt i pandemin och småbarnsår. Allt är möjligt bara man vill och tror på sig själv. Är du beredd att jobba riktigt hårt för att din dröm ska bli verklighet så kommer det gå.Att bygga upp en verksamhet från noll tar tid. Det krävs lite jävlar anamma och tålamod. Men känslan, att jag har byggt upp det alldeles själv, är en härlig känsla. Fasen vad viktigt det är med framtidsdrömmar, stort som smått.☁️

Du kanske kommer gilla även detta inlägg: Skapa en drömträdgård med en trädgårdsdesigner

ALBA STUDIO på Instagram

Vill du ha tips, inspiration och kunskap för din trädgård? Spana in vårt instagramkonto @albastudio.se.