Skip to content

DESIGNPROCESSEN

Är ni intresserade att anlita oss bokar vi in ett datum för ett uppstartsmöte hemma hos er. En kreativ och rolig process där vi tillsammans bollar idéer, designlösningar, önskemål och behov som ligger till grund för din nya trädgård.

1. FÖRBEREDELSER

Inför mötet ber vi er fylla i ett frågeformulär samt samla inspirationsbilder på Pinterest. Det är för att att sätta igång era trädgårdstankar och fundera kring vad ni vill med er trädgård. Mer info kommer via mail. 

2. KREATIVT UPPSTARTSMÖTE

Vi börjar mötet med en rundvandring i er trädgård, där ni berättar om era önskemål och behov, för att sedan sätta oss ner och planera trädgården tillsammans. Vi tycker det är viktigt och roligt att ni är med i den kreativa fasen.

Med hjälp av våra trädgårdssymboler placerar vi ut alla funktioner ni vill ha i er trädgård – gångar, rabatter, altan, pool, insynsskydd, förvaring osv och gör en grov planering över er tomt. Mötet tar ungefär 2 timmar. När vi är klara har vi en gemensam målbild. Det ger oss bra förutsättningar när vi börjar ritarbetet.

3. PRESENTATION OCH LEVERANS

Efter ca 3-4 veckor har ni ett förslag som vi tittar på tillsammans och gör ändring i. Det mötet sker digitalt. När ni är nöjda gör vi en slutritning som ni sedan kan ta till en trädgårdsanläggare. 

Bläddra i ett tidigare projekt längre ner på sidan.

4. ÖVERLÄMNING

Vi samarbetar med flera anläggare. När ni står i startgroparna att påbörja er trädgård har vi en gemensam överlämning med trädgårdsanläggaren. 

5. SLUTLEVERANS

Här är ett projekt som du kan bläddra igenom så du får en känsla av hur slutleveransen ser ut. I paketet ingår en skalenlig ritning över trädgårdens nya design, ett flertal 3Dvyer, inspirationsbilder och karaktärsväxter. 

Redo att börja planera din trädgård?