Skip to content

ALBA STUDIO

Emma Smedenius, trädgårdsdesigner
emma@albastudio.se
0736-443496
Kullavik

ALBASTUDIO_kontakt

”Det är otroligt givande att skapa vackra trädgårdar och gröna rum. Jag älskar den kreativa processen. Att se möjligheterna i en trädgård som kunden inte alltid ser.”

OM MIG

Jag heter Emma och driver ALBA STUDIO Trädgårdsdesign. För mig är trädgården en plats att njuta, leka och umgås med familj och vänner. En trädgård med olika rum för olika tempon och sinnesstämningar. Det är otroligt givande att skapa vackra trädgårdar och gröna rum.

Jag älskar den kreativ processen. Skapandet. Att se möjligheterna i en trädgård som kunden inte alltid ser. Ingen trädgård är den andra lik utan anpassas efter just den tomtens förutsättningar. Att designa en trädgård handlar till stor del om att hitta rätt balans mellan design, funktion och hållbarhet. Att bygga upp en bra struktur och ett formspråk som passar huset och omgivningen. Välja material och växter så att det blir en långsiktig och hållbar plan för hela trädgården. 

Jag har en bakgrund som Art Director/grafisk formgivare och är i grunden utbildad dekoratör/stylist. Erfarenheter som jag har stor nytta av som trädgårdsdesigner. Jag älskar detaljer, formspråk och gediget hantverk. När material och former kommer igen på ett genomtänkt sätt. Mitt mål är alltid nöjda kunder och jag lägger stort engagemang och kärlek i mina projekt.

Välkommen till ALBA STUDIO.

ALBA STUDIO skapar kreativ trädgårdsdesign för villaägare, radhusägare, nybyggare, företag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder trädgårdsdesign i 3D, belysning – och planteringsplan samt rådgivning på plats. Läs mer under tjänster.